HABERLER

Ankara Metro’ya Havadan Aktarma

Yenimahalle Şentepe arasında yapılan Türkiye’nin toplu taşıma amaçlı ilk teleferiği açıldı. 15 günlük test sürüşlerinin ardından metro istasyonuna teleferikle ücretsiz yolculuk başlamış olacak. 3 istasyondan oluşan, ilk etabı 6 ayda biten teleferik projesi iki etaptan oluşuyor.

Devamını Oku

Teleferiğe Test Sürüşü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye’nin toplu taşıma amaçlı kullanılacak, ilk metro bağlantılı teleferiği olan Yenimahalle-Şentepe Teleferiği’nin test sürüşünü gerçekleştirdi.

Devamını Oku

Eğitim Yüceltir, Valter Yükseltir!

Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi’nin, Erasmus Projesi kapsamında yaptığı ‘Velilerin Eğitim Sürecine Daha Etkin Katılımlarını Sağlayarak Öğrencilerde Sürdürülebilir Başarıyı Sağlamak’ isimli bilimsel çalışmasına katkılarından dolayı, Valter adına Valter Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ağcabağ’a teşekkür plaketi verildi.

Devamını Oku

Valter Asansör’de Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Valter Asansör , Yürüyen Merdiven Şirketi ve Türk Kızılayı iş birliği ile 20.11.2017 tarihinde Kan Bağış Kampanyası gerçekleştirildi.

Devamını Oku

Kartepe’de Teleferik İçin Yer Teslimi Yapıldı

KOCAELİ (AA) – Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, “50 yıllık hayal” olarak nitelendirilen ve çok sayıda ağaç türüne sahip ormanların üzerinden İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü’nü aynı anda izleyerek Samanlı Dağları’nın zirvesine ulaşılmasını sağlayacak teleferik projesi için yer tesliminin yapıldığı bildirildi.

Devamını Oku

Kartepe’nin “50 yıllık hayali” gerçek oluyor

Kartepe’nin “50 yıllık hayali” gerçek oluyor – Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, çok sayıda ağaç türüne sahip ormanların üzerinden İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü’nü aynı anda izleyerek Samanlı Dağları’nın zirvesine ulaşılmasını sağlayacak teleferik projesi için sözleşme imzalandı

Devamını Oku

Kartepe teleferik ihalesi yapıldı

KARTEPE’de Teleferik Projesi hayata geçiyor. Kartepe Hikmetiye-Derbent Kuzu Yayla Mesire Alanı arasındaki 4 bin 960 metre hat ihalesine iki firma teklif verdi.

Devamını Oku

Afyon’a teleferik geliyor! 

Afyonkarahisar’da yıllardır konuşulan ancak, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nasip olan teleferik projesinin ihalesi  Belediye Encümeni tarafından yapıldı.

Devamını Oku

Lösev Dergi

Geçen sene, hem hastanemizde yatan lösemili çocuklarımızın yararlanacağı hem de tamamen parasız tedavilerine kaynak yaratacak bir binayı bağışlarla yapmaya başladık. 7 katlı bu eşsiz yapı için 6 kişilik bir asansör ihtiyacımız oldu. Gelin buradan sonrasını Valter Asansörlerinin Türkiye Temsilcisi Sayın Murat Ağcabağ’ın ağzından dinleyelim.

Devamını Oku